jak na ZP?

27. března 2018 v 17:59 | carstairs |  Rady a tipy

Zdravím!

Dneska jsem se rozhodla udělat článek o tom, jak bojuji proti ZP. Slovíčko "já" jsem zdůraznila, protože nevím, jestli vám mé typy pomůžou.

1) Až zítra

Podle mě je mnohem lepší, říct sušence, která by se mohla změnit v něco mnohem víc, než je jen jedna sušenka,až zítra a ne nikdy. Když si totiž řeknete, že až zítra, nebude vás užírat pocit, že už byste si ji už nikdy nemohli dát. A u mě, když si něco zakážu, mám o to větší chuť si to dát. Když si však řekněte už zítra, budete se stále udržovat v pocitu toho, že vás už zítra čeká sladká odměna.


2) Zkuste vařit pro ostatní

No, název mluví za vše. Já mamce vařím jídlo do práce a občas celé rodině večeři a při přípravě toho jídla mě chuť přejde. Většinou jim udělám to, čeho jsem se chtěla přežrat, aby to jídlo prostě zmizelo.


3) Jděte se projít

Když už se téměř natahujete po jídle, pokuste to zatrhnou a odejít někam ven na procházku. Čistý vzduch vám pročistí hlavu.


Vím, že je těch rad docela málo, ale já nic jiného proti ZP nedělám.

Krásný zbytek dne, carstairs
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 xskinnyx xskinnyx | Web | 28. března 2018 v 10:42 | Reagovat

Oo ano tyhle články potřebuju také tím trpím a nemůžu se z toho dostat už jsem zoufalá
Mě sem tam pomůže to "až zítra", jinak nic, v tu chvíli jsem jak posedlá a dokud to nesnim tak se neuklidnim -_-

2 Sugar Sugar | Web | 28. března 2018 v 20:46 | Reagovat

To s tou sušenkou už zítra jsem si dala jako motto. 😊 Zdá se, že máme podobné strategie. 😉

3 skinnysummer skinnysummer | Web | 29. března 2018 v 13:33 | Reagovat

Nebo je fajn mít taktiku, že vydržet do nějakého dne, a ten den si dát bez výčitek tu sušenku, klidně i něco horšího.

Vařit pro ostatní? Helle, je to fajn vychytávka. Já to praktikuju tak, že když už dotákmhnu domů nějaké kraviny, tak je rychle rozdám-rodina plná dětí ;D aby radši nezbyo nic na mě.
Ale s tím vařením..já už poslední dobou radši ani nevařím. Prostě se spolehnot jen na to, co je už hotové-ovo.zele,nízk.tvaroh atd. Protože mě se vařením chutě nastartují, a pak jen "uochutnávám" :D

Celkově jsem na ZP a MiU chtěla udělat článek, ale jak jsem psala, neuložil se mi a na další jsemm ten den neměla nervy..

Tak hodně zdaru ;)

4 J. J. | Web | 2. dubna 2018 v 19:58 | Reagovat

Děkuju za tipy, až to na mě přijde, tak to zkusím.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama